Tijd voor een nieuwe bolide? Ga naar de autogarage Leeuwarden

Is de tijd daar dat u toe bent aan een nieuwe auto en oriënteert u bij diverse autodealers? Welk automerk heeft uw interesse en weet u waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe auto? In de Friese regio gaat u naar de autogarage Friesland, Jelle Talsma. Hier wordt u persoonlijk geadviseerd wanneer u zoekt naar een nieuwe occasion en heeft u vragen, dan wordt u direct geholpen.

Lees in deze blog over de service van de autogarage Friesland en wat u allemaal kunt verwachten wanneer u bij Jelle Talsma uw nieuwe bolide wilt kopen.

De automerken in de showroom van de autogarage Leeuwarden

Neemt u een kijkje bij de autogarage Leeuwarden, dan treft u daar een ruim aanbod aan occasions aan. Zowel nieuwe modellen als tweedehandse auto’s staan uitgestald in de showroom, te wachten om de weg op te gaan met een nieuwe eigenaar. Bij de autogarage Leeuwarden kunt u een auto van een van de volgende merken kopen:

  • Fiat
  • Fiat bedrijfswagens
  • Alfa Romeo
  • Jeep

Staat hier een merk bij waar u meer van wilt weten en waarvan u de automodellen in het echt wilt bekijken? De dealers van de autogarage Leeuwarden heten u graag welkom in de showroom voor een rondleiding langs de bolides.

Voor welke diensten kan ik er terecht?

Niet alleen bent u bij een bezoek aan Jelle Talsma gegarandeerd van een gastvrij ontvangst en een vakkundige rondleiding langs het aanbod, ook ontzorgt de autogarage Leeuwarden haar klanten met een goede service. In de werkplaats kunt u gebruikmaken van de volgende diensten:

  • Voor een aangename temperatuur in zowel de hete zomers als de koude winters, wilt u een goed werkende airconditioning. Met de airco-service van de autogarage Leeuwarden komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de temperatuur buiten op- of terugloopt.
  • Voor een veilige rit over het wegdek is het belangrijk dat de banden goed gespannen zijn. Laat u uw banden controleren bij Jelle Talsma, dan wordt onder andere gekeken naar de leeftijd en slijtage van uw banden. Met de juiste service van de autogarage Leeuwarden rijdt u weer veilig de weg op.
  • Met een regelmatige onderhoudsbeurt kunt u zorgeloos in uw auto stappen om van A naar B te gaan. Technische aspecten en eventuele storingen worden gecontroleerd en gerepareerd. Voor een kwalitatieve service van gecertificeerde vakmannen kunt u bij de autogarage Leeuwarden terecht voor een gedegen onderhoudsbeurt.
  • En ook voor de algemene periodieke keuring gaat u naar de autogarage van Jelle Talsma. In de APK Leeuwarden wordt nauwkeurig gekeken naar alle onderdelen van uw voertuig. Tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding laat u de APK doen bij de monteurs van de autogarage Leeuwarden.

Een nieuwe auto koopt u bij de autogarage Leeuwarden

Heeft u een auto op het oog van een van de merken die bij de autogarage Leeuwarden in de showroom staan? Of wilt u meer weten over de diensten die door de gecertificeerde monteurs geleverd worden? Bij Jelle Talsma bent u verzekerd van een snelle service en krijgt u advies dat bij uw wensen en vragen past. Neem vrijblijvend contact op met het autobedrijf in Leeuwarden, zodat u binnenkort in uw nieuwe wagen over de wegen voert.

Misschien vind je dit ook interessant:

Menu