Dit zijn de 2 leukste landen voor een roadtrip

Een roadtrip. Wie houdt er nu niet van! Heerlijk met je partner of beste vriend op pad naar een prachtige bestemming, waarbij je onderweg ook nog eens je ogen uitkijkt. Maar waar gaat de reis naartoe? Er zijn zo ontzettend veel bijzondere plekken om te bezoeken, dat de keuze soms even overweldigend kan zijn. Maar geen zorgen, daar helpen we je graag bij! Ga er even rustig voor zitten, en laat ons je even meenemen op een prachtige reis. Onderweg stoppen we in een tweetal bijzondere landen. Wie weet kom je jouw ideale roadtrip bestemming wel tegen!

Bestemming 1: Andalusië, Spanje

Spanje, en dan met name de regio Andalusië, leent zich bij uitstek voor een onvergetelijke roadtrip. Andalusië is absoluut een van de mooiste gebieden van Spanje, en misschien zelfs heel Europa. Wist je bovendien dat Spanje het meest populaire land ter wereld is qua autoverhuur? Nergens worden zoveel auto’s verhuurd als in Spanje. Met goede reden. Welke bestemmingen je absoluut niet mag overslaan tijdens een roadtrip door Andalusië? Het prachtige en altijd zonnige Sevilla, kustplaats Cadiz, het stadje in de bergen Ronda, de adembenemende kustplaats Nerja, el pueblo blanco Mijas en de prachtige historische stad Granada. Viva España!

Bestemming 2: IJsland

Een andere geweldige roadtrip bestemming is IJsland. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste roadtrips die je kunt maken in Europa. IJsmeren, vulkanen, watervallen en geisers: je komt het allemaal tegen tijdens je roadtrip door IJsland. Geweldig toch? De natuur in IJsland is echt adembenemend. Deze bijzondere locatie doet het aanvoelen alsof je aan de andere kant van de wereld bent. En er is zoveel moois te beleven in dit prachtige land. Zo kun je walvissen en dolfijnen spotten aan de haven van Reykjavik. Of bezoek de unieke waterval Seljalandfoss, waar je helemaal onderdoor kunt lopen. Tot slot is Jökulsárlón, het grootste gletsjermeer van IJsland een absolute aanrader!

Misschien vind je dit ook interessant:

Menu